Zbiórka publiczna 2014 rok

Sprawozdanie Fundacji Pomocy Osobom Niepełnosprawnym „RATOWNIK GÓRNICZY” z siedzibą w Jaworznie przy ulicy Kraszewskiego 5 z przeprowadzonej zbiórki publicznej, zgodnie z decyzją nr 562/RR/2014, wydaną przez Marszałka Województwa Śląskiego w dniu 14 marca 2014 roku.
Zbiórka publiczna była prowadzona w Katowicach w dniach 11, 12, 17, 18 kwietnia 2014 roku. Kwota zebranych środków finansowych wyniosła 1 235,00 zł – efektem zbiórki były tylko i wyłącznie środki finansowe zbierane do puszek kwestarskich. Koszty przeprowadzenia zbiórki publicznej wyniosły 161,20 zł. Zebrane środki po odliczeniu kosztów przeprowadzenia zbiórki publicznej wyniosły 1 073,80 zł. Środki te w całości zostały wykorzystane na zakup sprzętu medycznego dla ciężko chorego dziecka, zgodnie z celem określonym w decyzji.

Sprawozdanie Fundacji Pomocy Osobom Niepełnosprawnym „RATOWNIK GÓRNICZY” z siedzibą w Jaworznie przy ulicy Kraszewskiego 5 z przeprowadzonej zbiórki publicznej, zgodnie z decyzją nr 2014/889/OR

Sprawozdanie opublikowane na Portalu Zbiórek Publicznych